Originele kraamcadeaus op een rij

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 om 13:14

Welkom bij Hilligje voor mama en baby! In deze blogpost willen ik het graag mijn prachtige selectie kraamcadeaus met jullie delen. Bij mij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment met unieke en bijzondere items voor zowel mama als baby. Laten we eens kijken naar een aantal van mijn favorieten.

Leuke kraamcadeaus

  1. Hydrofiele doeken: Mijn collectie hydrofiele bamboo doeken is perfect voor zowel mama als baby. Deze superzachte, ademende doeken kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt, zoals een zachte inbakerdoek, een lichtgewicht laken, droogdoek of handig als spuugdoek. 

  2. Newborn kleding setjes: Geef de nieuwe ouders een schattig en compleet kleding setje. De newborn setjes bestaan uit zachte en comfortabele materialen die perfect zijn voor de eerste maanden van de baby. Gemaakt van hydrofiele stof of organisch katoen. 

  3. Spenen en knuffels: Spenen en knuffeltjes zijn onmisbare accessoires voor elke baby. Mijn selectie zijn mooi om te zien, veilig en geven rust en comfort aan jouw kindje. 

  4. Bijtringen en barnsteen armbandjes: Tandjes krijgen kan soms voor ongemak zorgen. Een bijtring of een barnsteen armbandje kan de pijn verlichten. Onze bijtringen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en veilige siliconen en onze barnsteen armbandjes zijn handgemaakt. 

  5. Verzorgingsproducten van Naïf: Laat mama en baby genieten van de beste natuurlijke verzorgingsproducten. Naïf biedt zachte, hypoallergene en plantaardige producten die de gevoelige huid van de baby op een milde manier verzorgen.

  6. Zwemluiers van Happybear: Voor kleine waterratjes hebben ik gekozen voor zwemluiers van Happybear. Deze luiers zijn herbruikbaar, comfortabel en stijlvol. Ze bieden de perfecte bescherming tijdens het zwemmen.

  7. Decoratie voor de slaapkamer: Maak de babykamer extra speciaal met mijn prachtige decoratieve items. Denk aan schattige muurhangers, mobielen en zachte knuffels die een vleugje vreugde en gezelligheid toevoegen aan de ruimte.

  8. Houten speelgoed: Kies voor duurzaam en educatief speelgoed met de houten speeltjes. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en helpen de fijne motoriek en creativiteit van de baby te ontwikkelen.

We hopen dat je enthousiast bent geworden over de het assortiment kraamcadeautjes dat ik speciaal voor jullie heb uitgezocht. 

De perfecte kraamcadeaus bij Hilligje

Bij Hilligje voor mama en baby streef ik ernaar om de perfecte cadeaus te bieden die zowel mama als de baby verwennen en blij maken. Bezoek de webboetiek voor meer inspiratie.

 

Liefs, Hilligje

Kraamcadeaus van Hilligje

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.