Hilligje kraamcadeaus voor mama en baby


Mijn hele leven heb ik al een passie voor de leukste kadootjes.
altijd op zoek naar iets voor iemand. Mijn zus zei eens:

"Hilligje laat haar liefde zien met cadeautjes”


Een kraamcadeau geef je niet alleen als geschenk aan de pasgeboren baby, maar ook aan de kersverse papa en mama. Het is een gebaar van waardering en erkenning. Het levert dan vaak ook enige stress op om het juiste cadeau te vinden. In mijn webboetiek heb ik voor jou een de leukste, duurzaamste en aller mooiste kraamcadeaus geselecteerd, zodat jij gegarandeerd een geslaagd kraamcadeau geeft aan jouw dierbaren. Jou helpen, daar word ik blij van!

Assortiment voor de ontwikkeling

Baby’s leren van mensen en dingen door te ontdekken, te imiteren, in te prenten, te voorspellen, eindeloos te oefenen en te onderzoeken. 

Tussen de drie en zes maanden vinden baby’s het fantastisch om allerlei speelgoed, maar ook veilige huis-, tuin- en keukenspullen vast te pakken en te onderzoeken. Speelgoed wat geluid maakt, zoals knisperboekjes en piepbeesten, en speelgoed van verschillende materialen (glad, harig, ruw, zacht, hard) zijn interessant en op deze manier doet het kind verschillende ervaringen op. In deze periode bij is het belangrijk om de cognitieve ontwikkeling te stimuleren.  Afwisseling van de speeltjes (materiaal, kleuren, grootte, vorm) is hierbij belangrijk.

Ik heb mijn assortiment afgestemd om de cognitieve ontwikkeling van baby's te stimuleren. Neem vooral een kijkje in mijn webboetiek. 

Liefs, Hilligje